1η Aνακοίνωση προς γονείς - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΡΕΚ
  • img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4

1η Aνακοίνωση προς γονείς

Γυμνάσιο Ναρέκ

Σχολική Χρονιά 2020 - 2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες,

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και μια όμορφη, γόνιμη, δημιουργική χρονιά. Θεωρούμε δεδομένη τη συνεργασία σας, ώστε να επιτύχουμε ακόμα πιο καλά αποτελέσματα, μια που οι συνθήκες προβλέπονται και για φέτος δύσκολες.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

  1. Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, «η χρήση προστατευτικής μάσκας καθίσταται υποχρεωτική από τον γενικό πληθυσμό, ηλικίας 12 ετών και άνω σε εσωτερικούς χώρους όπου υπάρχει αυξημένη συνάθροιση κοινού, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Υγείας ημερομηνίας 24.08.2020. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης στις αίθουσες διδασκαλίας και στους κλειστούς χώρους του σχολείου. Η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων είναι προαιρετική, δεδομένου ότι τηρείται η φυσική και κοινωνική αποστασιοποίηση…». Συστήνεται από τη Διεύθυνση να έχουν τα παιδιά στην τσάντα τους και μικρό αριθμό επιπλέον μασκών.

 

  1. Σύμφωνα με τους Εσωτερικούς Κανονισμούς του σχολείου μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η μεταφορά και η χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών (smart watch) στον σχολικό χώρο.

 

  1. Δική σας ευθύνη, αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες είναι να φροντίζετε, ώστε τα παιδιά σας:

 

Σημείωση: Τόσο το Υγειονομικό Πρωτόκολλο όσο και άλλες ανακοινώσεις θα αναρτηθούν σύντομα και στην Ιστοσελίδα του σχολείου μας.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ