Μαθητική στολή - ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΡΕΚ
  • img1
  • img2
  • img3
  • img5
  • img4

Μαθητική στολή

Η μαθητική ιδιότητα συνοδεύει τον μαθητή από τη στιγμή της εγγραφής του και καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων διακοπών, είτε βρίσκεται στον χώρο του Σχολείου είτε έξω από αυτό. Συνεπώς, η όλη συμπεριφορά του οφείλει να συμβαδίζει με αυτή την ιδιότητα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες φορούν πάντοτε την εγκεκριμένη στολή, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου και κατά τις εξωσχολικές δραστηριότητες (θεατρικές παραστάσεις, επισκέψεις σε μουσεία,  εκθέσεις, ιδρύματα κ.λπ.) που οργανώνονται από  το σχολείο. Εξαίρεση μπορεί να γίνεται μόνο κατά τις εκδρομές, οπότε και πάλι δίνονται σχετικές οδηγίες από τη Διεύθυνση. Η συνέπεια προς τους Κανονισμούς της στολής είναι αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του μαθητή και της οικογένειάς του.

Σε ιδιαίτερα σπάνιες περιπτώσεις, αν δηλαδή ο μαθητής θα προσέλθει κατ’ ανάγκη μια μέρα χωρίς στολή, είναι απαραίτητο να εξασφαλίσει, πριν ακόμα αρχίσει η πρώτη περίοδος, σχετική γραπτή άδεια από τη Διεύθυνση.

 

Α.  ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΟΛΗ (για εορτασμούς και επίσημες εκδηλώσεις)

Πουκάμισο άσπρο με μακρύ μανίκι με το έμβλημα του σχολείου, μπλε τρικό, γραβάτα, μαύρα δερμάτινα παπούτσια και γκρίζο σχολικό παντελόνι (τα αγόρια) ή γκρίζα φούστα (τα κορίτσια) με πιέτες.

 

Β.  ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ

 

Στολή Μαθητών

 

Στολή Μαθητριών

Στολή Γυμναστικής

Σημείωση: Μόνο για το μάθημα Γυμναστικής. Οι μαθητές αλλάζουν τη στολή
γυμναστικής, πριν εισέλθουν στην τάξη για το επόμενο μάθημα.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ